aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Πρόωρα χριστουγεννιάτικα δώρα»

«Πρόωρα χριστουγεννιάτικα δώρα»

Είχε κάθε λόγο να βρισκόταν σε καλή διάθεση ο Χρίστος Τζιάμπος, κατά τις ραδιοφωνικές δηλώσεις του. Μετά την προχθεσινή νέα επιτυχία επί της Δόξας (2-1), ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής μίλησε για πρόωρα χριστουγεννιάτικα δώρα και πρόσθεσε: «Θέλαμε πάρα πολύ το χθεσινό τρίποντο για να ηρεμήσουμε στη διακοπή και να είμαστε έτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες βγάζουν αυτά που θέλαμε στο γήπεδο. Κάναμε υπομονή και πιστέψαμε σε αυτή την ομάδα. Δώσαμε πίστωση χρόνου σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο και παίρνουμε το ζητούμενο». Ακολούθως, ο Τζιάμπος είπε με στόμφο: «Τα παιδιά έκλεισαν στόματα. Παρά το ότι έχουμε το μικρότερο μπάτζετ, παίζουμε και ωραίο ποδόσφαιρο».

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε αν ξεχωρίζει κάποιον ποδοσφαιριστή, είπε πως δεν μπορεί να το κάνει και εξήγησε: «Υπάρχουν κάποιοι με ποιότητα που ξεχωρίζουν, όπως οι Λουίς Κάρλος και Ακόστα. Δεν μπορείς όμως να αφήσεις έξω κάποιους που δίνουν ψυχή στο γήπεδο».

Ασφαλώς, δεν μπορούσε να μη ρωτηθεί και για τις κινήσεις ενίσχυσης, αν και προτίμησε να μην μπει σε λεπτομέρειες παρά μόνο να πει ότι ο Κώστας Σακκάς και οι συνεργάτες του δουλεύουν για να εντοπίσουν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα βοηθήσει αμέσως την ομάδα. Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει το ότι η Αλκή έχει τον μικρότερο προϋπολογισμό στην Α’ Κατηγορία και απάντησε ως εξής: «Οι προϋπολογισμοί δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Οι κάτω κερδίζουν τους πάνω. Χθες (σ.σ.: προχθές) είδαμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Και πάθος είχε και ένταση είχε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ