aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Πράσινο φως» για τον Λοϊζίδη

«Πράσινο φως» για τον Λοϊζίδη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Παναγιώτης Λοϊζίδης αναμένεται να γίνει ο έβδομος ποδοσφαιριστής του ρόστερ της λήξασας σεζόν, ο οποίος θα παραμείνει στην Αλκή Ορόκλινη (συμπεριλαμβανομένου και του Ούρκο Πάρντο, με τον οποίον υπάρχει προφορική συμφωνία). Ο Κώστας Σακκάς άναψε το πράσινο φως στη διοίκηση για την παραμονή του Κύπριου δεξιού μπακ και είναι θέμα χρόνου να υπογραφεί συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Εν τω μεταξύ, μία από τις αποφάσεις που θα παρθούν σύντομα για την Αλκή, θα αφορά στο αθλητικό κέντρο όπου θα καταλύσει η αποστολή της για το βασικό σκέλος της προετοιμασίας. Πρόθεση της διοίκηση της «Αθάνατης» είναι να προετοιμαστεί επί κυπριακού εδάφους η ομάδα, αν και ακόμα δεν αποφασίστηκε ο προορισμός.

Από εκεί και πέρα, o Σακκάς συνεχίζει την προσπάθεια για την κατάλληλη στελέχωση του ρόστερ, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο της Αλκής. Για την ώρα, αποκτήθηκαν οι Ράφαελ Ακόστα, Ντάσκο Τραϊτσέφσκι και Φράνκο Φλόρες, ενώ από τη λήξασα σεζόν, πέραν του Λοϊζίδη, παραμένουν κυανέρυθροι οι Ούρκο Πάρντο, Αλέξανδρος Θεοχάρους, Παναγιώτης Φραγκέσκου, Κώστας Χαραλάμπους, Μάριος Χαρής, Ραφαέλ Κινιόνες και Γιώργος Παναγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ