aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠίστη για ανάκαμψη, πολλά τα προβλήματα

Πίστη για ανάκαμψη, πολλά τα προβλήματα

Το παράδοξο ήταν να μην προβλημάτιζαν τους ανθρώπους της Αλκής οι τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Όμως, ο Σάββας Δαμιανού και οι ποδοσφαιριστές τυγχάνουν της απόλυτης στήριξης της διοίκησης. Άπαντες στην «Αθάνατη» πιστεύουν ότι η ομάδα θα βρει ξανά τα… πόδια της και θα επανέλθει στις επιτυχίες.

Σίγουρα ακολουθεί ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας κόντρα στον Απόλλωνα, από τον οποίο οι νεοφώτιστοι θα προσπαθήσουν να έχουν βαθμολογικό κέρδος. Το γεγονός ότι οι κυανέρυθροι αγωνίζονται στην έδρα τους καταγράφεται στα θετικά, καθώς ο κόσμος έδειξε πως είναι κοντά στην ομάδα ακόμη και στα δύσκολα, κάτι που αναμένεται να κάνει ακόμη μια φορά.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, υπάρχουν αρκετά προβλήματα για τα οποία καλείται να βρει λύσεις ο προπονητής της Αλκής. Συγκεκριμένα, οι Φραγκέσκου, Πιεράτσι, Ενγκομό και Ντιακιτέ δεν υπολογίζονται από τον Σάββα Δαμιανού, ο οποίος πονοκεφαλιάζει βλέποντας βασικούς παίκτες να είναι εκτός. Αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση κάνει ο Πάρπας, ο οποίος αισθάνεται σαφώς καλύτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ