aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΟι νέοι την ανεβάζουν

Οι νέοι την ανεβάζουν

Η Αλκή πήρε τη νίκη που τόσο χρειαζόταν στο Μακάρειο επί της Δόξας και αναπνέει πλέον πιο ελεύθερα, ενώ βλέπει τη συνέχεια του πρωταθλήματος με περισσότερη αισιοδοξία. Ο νεοαποκτηθείς Ρούκα πιστοποίησε τις προηγούμενες δύο πολύ καλές εμφανίσεις του με το γκολ που χάρισε τη νίκη στην «Αθάνατη» και έδειξε ότι είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Εκτός από το όμορφο τέρμα που σημείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ήταν ο κύριος εκφραστής των περισσότερων επιθετικών ενεργειών των κυανέρυθρων, αλλά και ο εκτελεστής των στατικών φάσεων.

Πολύ καλή παρουσία είχαν επίσης οι νεοφερμένοι Γκλομπάρντ και Μάατσι, με τον πρώτο να είναι εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα και τον δεύτερο να βοηθά πολύ στον επιθετικό τομέα. Αντίθετα ο Σεμέδο ήταν χαμένος στη… μετάφραση, εμφανώς επηρεασμένος από τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ομόνοια και τη νορβηγική Μπόντο Γκλιμτ να ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Γάλλου εξτρέμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ