aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΟι 4+1 κινήσεις για να «κλείσει»

Οι 4+1 κινήσεις για να «κλείσει»

Ο προγραμματισμός στην Αλκή «τρέχει» σε καλούς ρυθμούς και σύντομα το ρόστερ θα συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό. Ενδέχεται ο Κώστας Σακκάς να αφήσει 1-2 κινήσεις στην πορεία, αναλόγως των αναγκών που θα διαπιστώσει στην περίοδο της προετοιμασίας.

Αυτή τη στιγμή οι θέσεις που καλείται να γεμίσει και αποτελούν προτεραιότητα είναι αυτές του επιθετικού, του δεξιού εξτρέμ και του επιτελικού μέσου. Μάλιστα, για επιθετικό γίνεται η σκέψη για δυο προσθήκες. Επίσης, υπό προϋποθέσεις θα γίνει και προσθήκη ανασταλτικού μέσου. Αυτό ίσως κριθεί από το διαθέσιμο μπάτζετ, αναλόγως και του ποσού που θα δαπανηθεί για τις υπόλοιπες μετεγγραφές.

Όπως αποκάλυψε το Goal.com.cy, στην Αλκή το… παλεύουν για τον Ινοσέντ Εμεγκάρα, που αγωνιζόταν πέρσι στον Ερμή. Ο Νιγηριανός με ελβετικό διαβατήριο και διεθνής με την Ελβετία έχει προτάσεις και από ομάδες του εξωτερικού, όμως στην Αλκή τού έχουν καταθέσει πρόταση και αναμένουν την απάντησή του.

Μέχρι στιγμής η ομάδα της Λάρνακας προχώρησε σε σύναψη συνεργασίας με οκτώ ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον Αργεντινό επιθετικό Φαμπιάν Γκονζάλες, τον Βούλγαρο ανασταλτικό μέσο Όρλιν Στάροκιν, τον Γάλλο μέσο Αϊκέλ Γκαντάσια, τον Βενεζουελανό μέσο Ράφαελ Ακόστα, τον Σκοπιανό μέσο Ντούσκο Τραϊτσέφσκι, τον Αργεντινό στόπερ Φράνκο Φλόρες, τον επιθετικό Σταυρινό Κωνσταντίνου και τον κεντρικό αμυντικό Μαρτίνο Χριστοφή.

Οι προπονήσεις της «Αθάνατης» πραγματοποιούνται καθημερινά στο γήπεδο του Άδωνη στο Δάλι. Εκεί θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου η προετοιμασία της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ