aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Ο κόσμος της Αλκής να αφήσει τον καναπέ και να έρθει στο γήπεδο»

«Ο κόσμος της Αλκής να αφήσει τον καναπέ και να έρθει στο γήπεδο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής Χρίστος Τζιάμπος μίλησε στον Active και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, όπως επίσης και για τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

«Το τι φταίει το δουλεύει ο προπονητής με το τεχνικό του επιτελείο καθημερινά για να διορθωθούν κάποια πράγματα. Σε κάποιο σημείο κάναμε κοιλιά, αλλά και οι πολλές απουσίες επηρέασαν. Ελπίζω το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα να μας βρει έτοιμους για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως με κάποιο τρόπο πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες για να επέλθει και η ηρεμία. Ήρθε η ώρα και ο κόσμος να αφήσει τον καναπέ και να έρθει στο γήπεδο», η αρχική του τοποθέτηση.

Για την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας: «Στο χέρι του προπονητή είναι να λύσει και αυτό το πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% και οι ποδοσφαιριστές μας να βάλουν περισσότερο πάθος και θέληση στο παιχνίδι τους».

Για τα αγωνιστικά: «Επιστρέφουν οι Ντιαγκιτέ, Φκαγκέσκου και Εγκομό. Κάνει αγώνα δρόμου ο Πιεράτσι, ενώ ο Αβραάμ κάνει φυσιοθεραπεία. Μειώνονται τα προβλήματα και ο προπονητής μας θα παρατάξει το καλύτερο που μπορεί για αυτό τον αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ