aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΟ Φαμπρίσιο σκεφτόταν να σταματήσει την μπάλα και να γίνει σεκιούριτι!

Ο Φαμπρίσιο σκεφτόταν να σταματήσει την μπάλα και να γίνει σεκιούριτι!

Παραλίγο δεν θα τον γνωρίζαμε ποτέ! Κι αυτό γιατί στα 24 του χρόνια ο νυν επιθετικός της Αλκής Φαμπρίσιο Σιμόες σκεφτόταν πολύ σοβαρά να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ναι καλά διαβάσατε και μάλιστα ο 34χρονος πλέον φορ σκόπευε το 2008 να δουλέψει ως σεκιούριτι.

Διαβάστε επίσης: Χωρίς συμβόλαιο όλοι οι ξένοι παίκτες!

Την αποκάλυψη φέρνει στο φως της δημοσιότητας η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «aquinoticias.com» στην οποία ο πρώτος σκόρερ της «Αθάνατης» παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή τα 20 γκολ που σημείωσε στη φετινή σεζόν στο κυπριακό πρωτάθλημα, που τον κατατάσσουν στην 7η θέση με τους κορυφαίους Βραζιλιάνους σκόρερ στην Ευρώπη, πίσω από μεγάλα ονόματα όπως οι Νεϊμάρ (Παρί ΣΖ), Γιόνας (Μπενφίκα) και Φιρμίνο (Λίβερπουλ).

Διαβάστε επίσης: Σε ανυποληψία το δεύτερο γκρουπ

Ο Φαμπρίσιο τονίζει με δηλώσεις του ότι οφείλει πολλά τόσο στον Ζοάν Κάρλος, ο οποίος ήταν ο πρώτος προπονητής που πίστεψε σε αυτόν, όσο και στον τεχνικό Βίτορ Κούνια, ο οποίος τον έπεισε να μην σταματήσει το ποδόσφαιρο και να αγωνιστεί στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: O Φαμπρίσιο αξιώνει περισσότερα…

Ο πολύπειρος επιθετικός θυμήθηκε τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπιζε πριν καταλήξει στην Κύπρο: «Έχω περάσει πολλές δυσκολίες. Έχω πάει σε μέρη που έλειπαν τα βασικά από τα σούπερ μάρκετ. Στην Αγκόλα για παράδειγμα εγώ και ο γιος μου είχαμε ελονοσία. Είχα καθυστερήσεις πληρωμών, δυσκολίες στην εξασφάλιση βίζας και πολύ γραφειοκρατία».

Διαβάστε επίσης: Κρατά το γκολ του Φαμπρίσιο

Και πρόσθεσε: «Έχω μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο, θέλω πάντα να κερδίζω, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Μου αρέσουν και οι νέες προκλήσεις. Αυτό που με παρηγορεί είναι η συντροφιά της γυναίκας μου και του γιου μου, που μου δίνουν δύναμη στις δύσκολες στιγμές, ενώ στις καλές είναι εκεί και με χειροκροτούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ