aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗO Φαμπρίσιο αξιώνει περισσότερα...

O Φαμπρίσιο αξιώνει περισσότερα…

Στην Αλκή Ορόκλινη άρχισαν τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ασφαλώς, ένα από τα πρώτα θέματα που απασχολούν είναι το μέλλον του πρώτου σκόρερ της ομάδας με 18 τέρματα, Φαμπρίσιο. Το συμβόλαιο του παίκτη προνοεί αυξημένες απολαβές ώστε να συνεχίσει και στη νέα σεζόν, αλλά ο δυναμικός επιθετικός αξιώνει περισσότερα λεφτά για να βάλει την υπογραφή του. Γίνεται προσπάθεια ώστε να γεφυρωθεί η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές και να δώσουν τα χέρια.

Από εκεί και πέρα, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος της Αλκής, Άντης Λόππας, θα έχει συνάντηση με τον Σάββα Δαμιανού ώστε να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας. Στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι από το έργο που επιτελεί ο Κύπριος προπονητής και εάν βρουν τη χρυσή τομή, τότε ο Δαμιανού θα καθοδηγήσει την ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο. Όσον αφορά στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάφος FC, επιστρέφει ο Ενγκομό. Εκτός πλάνου είναι οι Ιτουά, Ρούκα, Πάρπας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ