aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Νέα εποχή στην Αλκή, ίσως μια μικρογραφία της Ομόνοιας»

«Νέα εποχή στην Αλκή, ίσως μια μικρογραφία της Ομόνοιας»

Τις επαφές με Κύπριο επιχειρηματία που δραστηριοποιείται κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο επιβεβαίωσε για λογαριασμό της Αλκής Ορόκλινη ο Άντης Λόππας, μιλώντας στον Super Sport FM.

«Έχουμε μπει σε λεπτομέρειες, με αριθμούς και υποχρεώσεις. Η Αλκή θα εξελιχθεί σε εταιρεία, όπως έχουν κάνει αρκετές ομάδες στην Κύπρο. Θα ακολουθήσουμε τα χνάρια, αυτών των σωματείων. Προσδοκούμε ότι θα αλλάξει επίπεδο η Αλκή. Πρόκειται για ένα σοβαρό Κύπριο επιχειρηματία που δουλεύει κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ευελπιστούμε να αλλάξει επίπεδο και να δουλεύει η ομάδα σε πιο επαγγελματική βάση. Να ανεβεί στην Α΄ Κατηγορία και να μείνει εκεί», είπε αρχικά και ανέλυσε το πλάνο λειτουργίας.

«Ίσως θα είναι μια μικρογραφία της Ομόνοιας. Έδωσε όσες πιο πολλές πληροφορίες μπορούσα, αλλά και τις απόψεις μου. Έχει και τους δικούς του ανθρώπους και θα τους συμβουλευτεί. Η Αλκή, θα πάει σε καλά χέρια και να μην ανησυχεί ο κόσμος. Η Αλκή αρχίζει μια νέα εποχή».

Όσο για τον στόχο της ομάδας τη νέα σεζόν, αδιαπραγμάτευτα είναι η επιστροφή στην Α’ Κατηγορία: «Οπωσδήποτε αυτός θα είναι ο στόχος. Πέρσι αποτύχαμε παταγωδώς. Κάναμε λανθασμένες επιλογές και είχαμε μια κακή χρονιά».

Για την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή στην παρουσία του στα διοικητικά της Αλκής: «Η καλύτερη στιγμή ήταν που είδα 2.000 στον τελικό κυπέλλου Γ΄και Δ΄ Κατηγορίας. Η χειρότερη ήταν πέρσι στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα με την ΕΝΠ».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι θα παραμείνουμε στις 18 ομάδες. Νομίζω πως 20 είναι πολλές ομάδες. Θα δουλέψουμε σκληρά για την άνοδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ