aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Να σηκώσουμε κεφάλι και να το πάρουμε»

«Να σηκώσουμε κεφάλι και να το πάρουμε»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρίστος Τζιάμπος, μίλησε το μεσημέρι στον Active και αναφέρθηκε στον μεθαυριανό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». «Είναι παιχνίδι αποδείξεων αυτό με τη Νέα Σαλαμίνα. Και για τις δύο ομάδες εννοώ. Θα προσπαθήσουμε για το κέρδος, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να παλέψουμε για ότι καλύτερο. Είναι η σειρά παιχνιδιών που αρχίζει τώρα που είναι ευκαιρία για να πάρεις βαθμούς. Το έχουν καταλάβει οι ποδοσφαιριστές και οι ίδιοι πρέπει να αποδείξουν στους εαυτούς τους ότι όλο αυτό είναι μια κακή παρένθεση», το αρχικό του σχόλιο.

Και πρόσθεσε: «Ο Πιεράτσι έχει αρχίσει σιγά-σιγά προπονήσεις, ευχόμαστε να επανέλθει το συντομότερο δυνατό. Η κλάση του και οι παραστάσεις του μας στοίχισαν. Το σίγουρο είναι πως την Κυριακή θα μπούμε στο γήπεδο για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Χωρίς θέληση και αποφασιστικότητα δεν κερδίζεις. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ιστορική ομάδα, θα πάμε και εμείς για να πάρουμε αυτή τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ