aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΜαθημένα τα βουνά για την Αλκή…

Μαθημένα τα βουνά για την Αλκή…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ησημερινή πρεμιέρα των πλέι άουτ φέρνει μπροστά στην Αλκή μία εκ των πιο δύσκολων αποστολών, στη σειρά των δέκα αγωνιστικών που απομένουν μέχρι το φινάλε.

Στο «Στέλιος Κυριακίδης» (16:00, Cytavision Sports 2) θα φιλοξενηθεί από την Πάφος FC, η οποία έχει αποδείξει μετά την έλευση του Ζέλικο Κόπιτς πως διαθέτει ισχυρό σύνολο για τα δεδομένα του β’ γκρουπ (η χαμηλή συγκομιδή της έχει την εξήγηση στην αφαίρεση έξι βαθμών και τον μηδενισμό στο 1-1 με την ΑΕΚ από τον Αθλητικό Δικαστή). Στο ντεμπούτο του Κροάτη στον πάγκο των γαλάζιων, η «Αθάνατη» πήρε το «διπλό» (1-0), εντούτοις έκτοτε άλλαξαν πολλά.

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Σακκά, όμως, έχουν αποδείξει με τη σειρά τους πως ανεξαρτήτως αντιπάλου, ξέρουν να παλεύουν και να διεκδικούν βαθμολογικό όφελος. Απτό παράδειγμα το άγονο «Χ» στην έδρα του πρωτοπόρου ΑΠΟΕΛ. Με ομαδικό και μαχητικό πνεύμα λοιπόν, θα προσπαθήσουν να μπουν με το δεξί στη β’ φάση του πρωταθλήματος.

Στην αποστολή που διανυχτέρευσε ψες στην Πάφο συμπεριλήφθηκε και ο Ντούσκο Τραϊτσέφσκι, του οποίου η συμμετοχή θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Έτσι, το επικρατέστερο σχήμα είναι το ακόλουθο: Πάρντο, Κυπριανού, Φλόρες, Χριστοφή, Στάροκιν, Τραϊτσέφσκι, Ακόστα, Σπόλιαριτς, Σταύρου (ή Τριμπό), Μπελαμεϊρί και Κάρλος. Εκτός αποστολής έμεινε ο «κιτρινισμένος» Εκέλ Γκαντασιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ