aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΛόππας: «Στο ίδιο μοτίβο» - Δαμιανού: «Με τη μαγκιά μας» (φουλ για 4 προσθήκες)

Λόππας: «Στο ίδιο μοτίβο» – Δαμιανού: «Με τη μαγκιά μας» (φουλ για 4 προσθήκες)

Η ιστοσελίδα μας βρέθηκε σήμερα στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η Αλκή στο θέατρο του Alexander College , με αφορμή τη νέα σεζόν και κύρια θέματα συζήτησης τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ έγινε η παρουσίαση της φανέλας. Το παρών τους έδωσαν ο πρόεδρος, Άντης Λόππας, ο προπονητής, Σάββας Δαμιανού και ο εκπρόσωπος Τύπου, Χρίστος Τζιάμπος.

Χρίστος Τζιάμπος: «Οι στολές σχεδιάζονται εδώ και τρία χρόνια από το τμήμα πωλήσεων του Alexander College. Τα εισιτήρια διαρκείας, με τις ονομασίες Gold και Classic, έχουν ως σλόγκαν: “Δύναμη μας εσείς” και στόχος είναι να ξεπεραστεί ο περσινός αριθμός, δηλαδή πάνω από 400. Οι τιμές είναι 150 ευρώ για τη δυτική εξέδρα του σταδίου Αμμόχωστος και 250 ευρώ τα VIP».

Σάββας Δαμιανού: «Τις επόμενες μέρες θα έχουμε ακόμη τρεις υπογραφές νέων ποδοσφαιριστών. Στόχος μας είναι να μπαίνουμε στο γήπεδο και να μην φοβόμαστε κανέναν. Δεν θα πηγαίνουμε στο γήπεδο για να κλέψουμε αποτέλεσμα, αλλά για να πάρουμε αποτέλεσμα με τη μαγκιά μας. Για να φέρουμε κάποιους παίκτες θα πρέπει να είναι κάποιοι που θα κάνουν τη διαφορά. Τις επόμενες μέρες, αν πάνε όλα καλά, ίσως κλείσουμε και παίκτη από την κυπριακή αγορά. Είναι σημαντικό να είναι ο κόσμος δίπλα μας. Στις 19 Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία, η οποία θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στη Λάρνακα. Από τις 12 μέχρι τις 17 θα γίνουν εργομετρικές εξετάσεις».

Άντης Λόππας: «Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα πρόεδρος δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Έπρεπε να αποδείξουμε ότι είμαστε σοβαροί και… καθαροί. Όχι μόνο στον κόσμο μας, αλλά σε όλο τον κόσμο. Φτάσαμε στον τελικό μας προορισμό. Με σοβαρότητα και σωστές επιλογές τα καταφέραμε πέρσι και με το ίδιο μοτίβο θα συνεχίσουμε και φέτος. Το οικονομικό το καθορίζουν τα τηλεοπτικά. Ελπίζω ότι για την τριετία 2019-2022 θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Στόχος μου είναι μετά το 2019 η Αλκή να δουλεύει… μόνη της και μετά θα αποχωρησω. Μέχρι τότε πρέπει να δουλέψουμε σωστά και επαγγελματικά. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα κάνουμε οικονομικές υπερβολές γιατί εδώ στην Αλκή ακομα… φυσαμε το γιαουρτι.

Πέρσι το μπάτζετ μας ήταν 350.000 ευρώ και φέτος 700.000 ευρώ. Δεν είναι το πιο χαμηλό μπατζετ κατηγορίας, γιατί κάποιοι θεωρούν σίγουρο ότι θα υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός, η Αλκή και η Άχνα. Επικροτώ τον στόχο που έχει θέσει ο προπονητής να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε εβδομάδα. Συμφωνήσαμε να χρησιμοποιούμε το αθλητικό κέντρο στην Πύλα. Δεν αποκλείω τη δημιουργία εταιρείας γιατί πλέον λειτουργούμε σε επαγγελματικές βάσεις και δεν μπορείς να εξαρτιεσαι από εθελοντές. Στόχος μας να γινουν τα γραφεία κι από εκεί και πέρα αυτοί που θα είναι εκεί να διοικούν το σωματείο. Πλέον για τα πάντα χρειαζεται εξειδικευμένο προσωπικό. Το οίκημα της Αλκής ανήκει σε συγκεκριμένους οπαδούς της ομάδας που έδωσαν πέρυσι τέτοια εποχή χρήματα και το έσωσαν από το να το καταχρήσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ