aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΛόππας: «“Όχι” από τον Δαμιανού στις €750.000»

Λόππας: «“Όχι” από τον Δαμιανού στις €750.000»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Passing Game» στον Active ήταν ο πρόεδρος της Αλκής Άντης Λόππας, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα προγραμματισμού της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Είπε «όχι» σε Αλκή και αλλάζει στέγη ο Πάρντο

«Έγινε μια συνεδρία του Δ.Σ πριν από περίπου 10 ημέρες και με τον διευθυντή του σωματείου και αποφασίσαμε το μπάτζετ, το οποίο θα πρέπει να τηρηθεί διά ροπάλου. Πέρσι δηλώσαμε ότι θα ήταν 750.000 το μπάτζετ μας και περάσαμε το εκατομμύριο. Φέτος δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τις 750.000. Ενημερώσαμε τον προπονητή για το ύψος του προϋπολογισμού το οποίο δεν τον ικανοποίησε. Ήθελε ο προπονητής ήθελε να διατηρήσει κάποιους συγκεκριμένους παίκτες στο ρόστερ τους, όμως οι απαιτήσεις τους είναι υψηλές και κάναμε αντιπρόταση στον μάνατζερ τους με αυξημένες απολαβές αλλά πάντα στα μέτρα της Αλκής. Απ’ εκεί και πέρα περιμένουμε τον Σάββα να μας απαντήσει εάν θέλει να συνεχίσει», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Χωρίς συμβόλαιο όλοι οι ξένοι παίκτες!

Και συνέχισε: «Έχουμε βάλει όρο μέχρι την Παρασκευή να έχουμε απάντηση από τους παίκτες στους οποίους έγινε πρόταση. Με τον Σάββα Δαμιανού περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά να ξαναμιλήσουμε. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και δεν θέλουμε να χαλάσει αυτή η σχέση είτε μείνει είτε φύγει».

Διαβάστε επίσης: Η μπάλα στον Σάββα Δαμιανού

Ερωτηθείς εάν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλουν τον Ντουβεντρού να ενδιαφέρει μεγάλη ομάδα, είπε: «Έχει συγκεκριμένο όρο στο συμβόλαιό του για να ανανεωθεί η συνεργασία μας αυτόματα και εμείς έχουμε τηρήσει αυτά και θεωρούμε ότι παραμένει στην Αλκή».

Ο πρόεδρος της Αλκής παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι η συμφωνία για οικονομικη στήριξη από Εταιρεία από το Ισραήλ που ενδιαφέρεται να επενδύσει στο αθλητικό κέντρο, θα κλείσει μέχρι το καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ