aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Λογική εξήγηση δεν υπάρχει...»

«Λογική εξήγηση δεν υπάρχει…»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρήστος Τζιάμπος.

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Αν δεν κερδίσουμε τον Εθνικό, είναι σαν να μην κερδίσαμε τη Νέα Σαλαμίνα. Με αυτό το παιχνίδι θέλουμε να πάρουμε μια ανάσα. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την πρώτη εντός έδρας νίκη μας για να κάνουμε ένα βήμα προς την επίτευξη των στόχων μας. Μόνο η δική μας ομάδα μας απασχολεί και σίγουρα το να παίρνουμε βαθμούς από ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς, είναι πολύ σημαντικό».

Για το ότι δεν πέτυχαν εντός έδρας νίκη: «Μπορεί να είναι το άγχος, η αυτοσυγκέντρωση; Λογική εξήγηση δεν υπάρχει, δεχόμαστε γκολ με το τσουβάλι εντός έδρας. Νομίζω είναι θέμα αυτοσυγκέντρωση».

Για τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας: «Μπήκαμε με το μαχαίρι στα δόντια, ήταν πολύ σημαντική η νίκη. Χωρίς υποτίμηση, πρέπει να μπούμε με το ίδιο πάθος στο επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Μόνο ο Πιεράτσι είναι απών, έτσι ο προπονητής μας μπορεί να παρατάξει την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται».

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Ότι ζήτησε από την αρχή της σεζόν ο προπονητής μας, του το δώσαμε. Να ολοκληρωθεί το ερχόμενο παιχνίδι και από εβδομάδας να μπουν όλα σε σειρά. Μετά θα συζητήσουμε για ενίσχυση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ