aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει»

«Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει»

Σχόλιο μέσω Facebook από τη διοίκησης της Αλκής μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο: «Η ομάδα μας ηττήθηκε στα πέναλτι από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Coca Cola. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με σκορ 0-0. Στην παράταση δεχθήκαμε νωρίς το γκολ αλλά ο Φαμπρίσιο ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με κοντινή προβολή. Δυστυχώς στη διαδικασία των πέναλτι δεν μέτρησε η εύστοχη εκτέλεση του Μάριου Χαρή και χάσαμε την πρόκριση με σκορ 7-6. Ο αποκλεισμός μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο για τη συνέχεια στο πρω.τάθλημα. Από αύριο ξεκινά η σκληρή δουλειά με στόχο τη νίκη απέναντι στην Πάφος FC»

Από εκεί και πέρα, σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής Χρίστος Τζιάμπος , μεταξύ άλλων, τόνισε ότι το πέναλτι του Μάριου Χαρή που έκρινε το εισιτήριο έπρεπε να μετρήσει: «Το πέναλτι του Μάριου Χαρή πέρασε τη γραμμή, πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεχτικοί. Έπρεπε να μετρήσει και να συνεχίσουμε. Όπως και να έχει μπράβο στο Παραλίμνι για την πρόκριση. Λίγος όμως σεβασμός δεν βλάπτει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ