aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Λίγη πίστωση χρόνου δεν είναι κακή»

«Λίγη πίστωση χρόνου δεν είναι κακή»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρίστος Τζιάμπος.

Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Σίγουρα οι δηλώσεις των προπονητών μετά το παιχνίδι τα λένε όλα. Ξέρουμε ότι η τεχνική ηγεσία δουλεύει σκληρά, σιγά σιγά ξαναβρίσκουμε την χαμένη μας αυτοπεποίθηση και πάμε στο Τσίρειο για το βαθμολογικό όφελος. Η ΑΕΛ προέρχεται από καλές εμφανίσεις και νίκες αλλά πρέπει να αρχίσουμε να αντιδρούμε. Με την ΑΕΚ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμούς από οποιαδήποτε ομάδα. Δείξαμε σημάδια ανάκαμψης, η ομάδα βρίσκει τον δρόμο της. Κρατάμε την βελτιωμένη εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα».

Για τον τραυματισμό του Πιεράτσι: «Η απουσία του είναι πολύ σημαντική, θεωρώ ότι είναι το Α και το Ω, είναι σπάνιος ο τραυματισμός του και σίγουρα μας έχει επηρεάσει μεσοαμυντικά. Δεν μπορούμε να στεκόμαστε σ’ αυτό. Είναι και ο Εγκομό που περιμένουμε να ανέβει και περιμένουμε πολλά και από αυτόν για να καλύψει το κενό του Πιεράτσι. Πρέπει να συγκεντρωθούν όλοι για να βρούμε ξανά τον καλό μας εαυτό. Λάθη θα γίνουν, και ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε πρωτάρηδες. Λίγη πίστωση χρόνου δεν είναι κακή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ