aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΚίνηση για Χαπέσιη, προσεχώς deal με επιθετικό

Κίνηση για Χαπέσιη, προσεχώς deal με επιθετικό

Ένας από τους τομείς στους οποίους δίδει βαρύτητα η Αλκή αφορά στον εμπλουτισμό του ντόπιου νεανικού στοιχείου στο ρόστερ της. Σε αυτό το πλαίσιο, όπως ενημέρωσαν οι κυανέρυθροι, εντάσσεται και η κίνηση για συνεργασία με τον 19χρονο μέσο Χαπέσιη, από τον ΑΠΟΕΛ.

Σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση από το εξωτερικό, έχουν αποκτηθεί ο τερματοφύλακας Κινιόνες, ο αμυντικός Ντιακιτέ, οι μέσοι Πιεράτσι, Τιγκρουντζά και ο επιθετικός Πατουλέα. Προσεχώς αναμένεται η ολοκλήρωση άλλης μίας μετεγγραφής, που θα αφορά τη γραμμή κρούσης.

Βασικός κορμός υπάρχει καθώς έχουν διατηρηθεί στο έμψυχο δυναμικό δεκατρείς παίκτες: Κώστας Χαραλάμπους, Αλέξης Θεοχάρους, Στέλιος Πάρπας, Παναγιώτης Φραγκέσκου, Σέργιος Αβραάμ, Νικόλας Μανώλη, Γουίλι Σεμέδο, Μάριος Χαρή, Χρίστος Γαβριηλίδης, Σταύρος Νικολάου, Κυριάκος Στρατηλάτης, Ντίλαν Ντουβέντρου, Γιοάν Τριμπό.

Η προετοιμασία της ομάδας του Σάββα Δαμιανού, από την περασμένη Δευτέρα έχει μεταφερθεί στα Λεύκαρα. Εκεί όπου θα προπονείται μέχρι αύριο. Λίαν συντόμως και κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, η «Αθάνατη» θα προετοιμάζεται στο κοινοτικό στάδιο της Πύλας, καθώς έχει επιτευχθεί συμφωνία με τους αρμοδίους.

Σε αυτό το γήπεδο, την προσεχή Τρίτη στις 18:00, οι κυανέρυθροι θα υποδεχθούν τον Ολυμπιακό σε φιλικό παιχνίδι. Το πρώτο τους ενόψει της σεζόν 2017-18. Η Αλκή Ορόκλινη θα «κτιστεί» εντός συνόρων το τρέχον καλοκαίρι, ενώ στα φιλικά παιχνίδια που προγραμματίζει, σε κατοπινό στάδιο, είναι γραμμένο και το όνομα της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ