aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΚατέθεσε προτάσεις και περιμένει απαντήσεις

Κατέθεσε προτάσεις και περιμένει απαντήσεις

Σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της Αλκής έχει ολοκληρωθεί, αφού η τεχνική ηγεσία σε συνεννόηση με τη διοίκηση φρόντισαν να κάνουν τις τρεις από τις έξι μετεγγραφές που ήθελαν, ενώ πολύ κοντά στην «Αθάνατη» είναι και ο 31χρονος Γάλλος ανασταλτικός χαφ Ζαν-Μπαπτίστ Πιερατσί. Για όλα τα θέματα που αφορούν τους νεοφώτιστους, μίλησε στον Active 107.4&102.5 και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Χρίστος Τζιάμπος.

«Μας ενδιαφέρουν αρκετοί παίκτες, στους οποίους έχει κατατεθεί πρόταση και περιμένουμε απαντήσεις. Ίσως προκύψουν εξελίξεις σύντομα. Θα γίνουν ακόμη τρεις μετεγγραφές, όπως είπε και ο προπονητής μας. Θα αποκτήσουμε έναν ανασταλτικό μέσο, έναν επιτελικό μέσο που να μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα και έναν επιθετικό. Πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του φορ, αφού θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή μετεγγραφή, όμως πρέπει να κάνουμε υπομονή για να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη επιλογή. Θέλουμε να φέρουμε στην ομάδα ποιοτικούς παίκτες», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ξέρουμε τις ικανότητες των παικτών μας και θα τους δοθούν ευκαιρίες. Ευελπιστούμε ότι και τη νέα σεζόν θα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και θα κλέψουμε τις εντυπώσεις, με την ελπίδα βέβαια να μην μείνουμε στις εντυπώσεις. Η ομάδα χρειάζεται φέτος ακόμη μεγαλύτερη προσφορά από τον κόσμο της. Καλούμε τους οπαδούς μας να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους, που είναι και σε προσιτή τιμή. Με αυτόν τον τρόπο θα μας βοηθήσουν οικονομικά», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ