aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΚαταραμένο παρά πέντε

Καταραμένο παρά πέντε

Είναι γενικά παραδεκτό ότι η Αλκή Ορόκλινη είναι από τις ομάδες που θαυμάζονται για το ποδόσφαιρο που αποδίδουν, τηρούμενων βεβαίως των αναλογιών. Θα μπορούσε μάλιστα να μαζέψει περισσότερους από τους έξι βαθμούς της, αν ήταν πιο προσεκτική στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Διότι είδε βαθμούς να γλιστράνε μέσα από τα χέρια της, δεχόμενη γκολ μετά το παρά πέντε του 90λέπτου. Το φαινόμενο παρατηρήθηκε τέσσερις φορές και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τι λένε για τις συμπτώσεις που επαναλαμβάνονται.

Στο προψεσινό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ (0-1) προσπάθησε, αμύνθηκε σθεναρά, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά πληγώθηκε από τον Ζαχίντ στο πρώτο λεπτό της καθυστέρησης. Οι προηγούμενες τρεις φορές ήταν στο 0-1 από την Ανόρθωση (87’, αυτογκόλ Στρατηλάτη), στο 3-3 με τον Άρη (90+1’, Μαραγκουδάκης) και στο 2-2 με την Ομόνοια (86’, Φαμπρίσιο).

Ίσως φυσικά να διαδραμάτισε ρόλο ότι, εκτός από το παιχνίδι με τον Άρη, η Αλκή είχε απέναντί της ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους, ακολουθούν τρία παιχνίδια διαφορετικού χαρακτήρα, απέναντι σε Ολυμπιακό (Μακάρειο), Δόξα (Αμμόχωστος) και Ερμή (ΓΣΖ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ