aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΚαλείται να δείξει αντίδραση…

Καλείται να δείξει αντίδραση…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Στο προηγούμενο ματς με αντίπαλο την Δόξα, η Αλκή έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό. Για την ακρίβεια, έδειξε ελάχιστα πράγματα από τις δυνατότητές της, με αποτέλεσμα να δεχθεί μια βαριά ήττα, που αποτελεί το κίνητρό ώστε να παρουσιάσει το πραγματικό της πρόσωπο και μάλιστα άμεσα. Δηλαδή στο αποψινό παιχνίδι στο ΓΣΖ κόντρα στον διψασμένο για βαθμούς Ερμή (20:00).

Η ομάδα της Ορόκλινης καλείται λοιπόν να δείξει την απαιτούμενη αντίδραση και ν’ αποδείξει πως το «χαστούκι» από τους πράσινους της Κατωκοπιάς ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Ο Σάββας Δαμιανού προετοίμασε την ομάδα του για τις δυσκολίες που τυχών θ’ αντιμετωπίσει απέναντι στους «φτεροπόδαρους» και αναμένει από τους παίκτες του να εφαρμόσουν το πλάνο πάνω στο οποίο δούλεψαν τις προηγούμενες δύο ημέρες.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, οι κυανέρυθροι θα παραταχθούν χωρίς τον τιμωρημένο Φαμπρίσιο και τον τραυματία Πιεράτσι, ενώ επιστρέφει ο Φραγκέσκου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ