aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΗ παραμονή του Λόππα και η συνεργασία με ξένη εταιρεία

Η παραμονή του Λόππα και η συνεργασία με ξένη εταιρεία

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» στον Active ήταν ο πρόεδρος της Αλκής Άντης Λόππας, ο οποίος ανέφερε ότι θα συνεχίσει στην προεδρία του συλλόγου, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο συνεργασίας με ξένη εταιρεία.

«Φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται να μπει πρόεδρος της Αλκής και παρόλο που ήθελαν να συνεχίσω από άλλο πόστο, δεν θέλω να αφήσω την ομάδα έτσι. Αυτό που μπορούμε να πούμε ότι παραμένω μέχρι νεότερα. Προχωρούμε λοιπόν σαν να μην άλλαξε τίποτε. Συζητάμε με κάποιους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν αρκετά και ενδιαφέρονται να μπουν στο ποδόσφαιρο. Είναι εταιρεία από το εξωτερικό. Η ενδεχόμενη συνεργασία έχει να κάνει περισσότερο με το προπονητικό κέντρο, κάποιες μέρες θα το διαχειρίζεται».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας με τον Σάββα Δαμιανού είπε: «Θα έχουμε συνάντηση είτε αύριο είτε την Πέμπτη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ