aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΗ μεγάλη αλήθεια από τον κόουτς

Η μεγάλη αλήθεια από τον κόουτς

Καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν θα περίμενε κανείς η Αλκή Ορόκλινη. Η ομάδα του Σάββα Δαμιανού κατάφερε να επιβληθεί του Εθνικού Άχνας μέσα στο σπίτι του, ανοίγοντας έτσι τον νέο μαραθώνιο με τον πιο ιδανικό τρόπο. Δεν ήταν όμως μόνο η νίκη που σκόρπισε χαμόγελα στο στρατόπεδο της ομάδας.

Η εμφάνιση απέναντι σε ένα αξιόμαχο σύνολο ήταν σε αδρές γραμμές ικανοποιητική, αφού στο μεγαλύτερο διάστημα του 90λέπτου η Αλκή ήλεγξε το παιχνίδι και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει μια πιο άνετη νίκη. Εκείνο που επίσης αξίζει αναφοράς, είναι η τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Δασάκι.

Τι δήλωσε ο Δαμιανού; «Δεν πρέπει ούτε να ενθουσιαζόμαστε εύκολα, ούτε να απογοητευόμαστε, όπως το έχουμε ως λαός». Ο Κύπριος προπονητής, που κέρδισε άπαντες με τη δουλειά του στην Αλκή από την περσινή περίοδο, γνωρίζει πολύ καλά πως τώρα μόλις άρχισε η αγωνιστική σεζόν και σίγουρα η ομάδα του θα περάσει από πολλές δύσκολες δοκιμασίες, κρατώντας έτσι τους τόνους χαμηλούς ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ