aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΗ λεπτομέρεια που θα ζυγίσει η διοίκηση

Η λεπτομέρεια που θα ζυγίσει η διοίκηση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Σάββας Δαμιανού γνωστοποίησε προχθές μέσω του Active Radio, ότι επιθυμεί να γίνουν δύο ή τρεις μετεγγραφές τον Ιανουάριο. Γι’ αυτό και ο Κύπριος τεχνικός θα συζητήσει σύντομα με τον πρόεδρο της Αλκής, Άντη Λόππα, περαιτέρω λεπτομέρειες. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, η διοίκηση θα ζυγίσει πολύ το οικονομικό, καθώς δεν προτίθεται να ξεφύγει από τον προϋπολογισμό της. Συνεπώς, θα χρειαστεί η γνωστή συνταγή για να προχωρήσει η υλοποίηση των ζητούμενων της τεχνικής ηγεσίας: εξεύρεση φτηνών λύσεων, που θα παρουσιάσουν ενισχυμένη την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, η σημερινή είναι η τελευταία από τις δύο ημέρες ξεκούρασης των ποδοσφαιριστών της «Αθάνατης». Αύριο θα αρχίσει η δουλειά για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον επίδοξο πρωταθλητή και αήττητο Απόλλωνα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο «Αμμόχωστος» και θα αρχίσει στις 17:00.

Οι κυανέρυθροι αισιοδοξούν πως οι Στέλιος Πάρπας και Παναγιώτης Λοϊζίδης θα τεθούν στη διάθεση του Δαμιανού και συνεπώς θα μικρύνει η λίστα των απόντων. Κάτι που ασφαλώς θα φανεί αναλόγως της πορείας τους στις προπονήσεις εντός της εβδομάδας. Σίγουρα, εκτός πλάνου είναι οι τιμωρημένοι Αμντελεγιέ Νιακιτέ, Ζιλέ Ενγκομό και Παναγιώτης Φραγκέσκου. Όσο για το μεγάλο ερωτηματικό, πλέον η λέξη είναι… συνώνυμη με τον Ζιαν-Μπαπτίστ Πιεράτσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ