aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Για να καταλάβουν όλοι ότι ήρθαμε για να μείνουμε»!

«Για να καταλάβουν όλοι ότι ήρθαμε για να μείνουμε»!

Η διοίκηση της Αλκής μέσω της πιο κάτω ανακοίνωσης καλεί τον κόσμο της να δώσει το παρών του στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά: «Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Κυριακή την Ανόρθωση Αμμοχώστου, στο στάδιο Da Noi Αμμόχωστος-Επιστροφή, η ώρα 20:00.

Οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν το καθήκον τους και πήραν του τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Εθνικό Άχνας. Ήρθε τώρα η δική μας σειρα. Η σειρά του κόσμου. Ας δείξουμε σε όλους τι σημαίνει Aθάνατη! Ας δώσουμε βροντερό παρών στην έδρα μας για να καταλάβουν όλοι ότι ήρθαμε για να μείνουμε! Η προπώληση τον εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια από το Alexander College.

Τιμές Εισιτηρίων:
– Κανονικό 15 ευρώ
– Μαθητικό 10 ευρώ

Επίσης συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας τα οποία στοιχίζουν 150 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο 99777685. Δύναμη μας εσείς»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ