aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΕντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού στην Αλκή, κρίνεται ο αγώνας με Ονήσιλο

Εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού στην Αλκή, κρίνεται ο αγώνας με Ονήσιλο

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στην Αλκή Ορόκλινη και η ΚΟΠ είναι ενήμερη για το γεγονός αυτό, καθότι στις 17:00 η ομάδα της Λάρνακας αντιμετωπίζει τον Ονήσιλο Σωτήρας στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής παρουσίασε συμπτώματα γρίπης το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ενημέρωσε το προπονητικό τιμ και του απαγορεύτηκε η παρουσία του στην προπόνηση το πρωί της Δευτέρας. Χθες υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού κατόπιν εντολής της διοίκησης, το αποτέλεσμα βγήκε θετικό και άμεσα τηρήθηκαν όλα όσα προνοούνται στο πρωτόκολλο.

Χθες πέρασαν από τεστ κορωνοϊού πέντε παίκτες της Αλκής βάσει της τυχαίας δειγματοληψίας από το πρόγραμμα της ΚΟΠ και δεν προέκυψε κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ το ποδοσφαιρικό τμήμα πήγε θα δειγματοληψία σήμερα το πρωί και έως το μεσημέρι θα γνωρίζουν τα αποτελέσματα, τόσο η ομάδα της Λάρνακας, όσο και η ΚΟΠ.

Η τύχη του σημερινού αγώνα θα κριθεί από την απόφαση της ομοσπονδίας.

Τι προνοεί το πρωτόκολλο: Ο αγώνας αναβάλλεται στη περίπτωση που υπάρχουν 4 θετικά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές στην ίδια ομάδα οι οποίοι είναι στην λίστα Α και Β της ομάδας Ανδρών του Σωματείου, σε περίοδο εντός 7 ημερών. Στην περίπτωση που υπάρχει θετικό τεστ ποδοσφαιριστή την ημέρα του αγώνα, ο αγώνας θα διεξαχθεί μόνο αν προσκομιστούν προ του αγώνα αρνητικά αποτελέσματα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Η απόφαση για αναβολή αγώνα θα λαμβάνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ