aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΈκλεισε τερματοφύλακα η Αλκή

Έκλεισε τερματοφύλακα η Αλκή

Μετά τις 13 ανανεώσεις ποδοσφαιριστών και την απόκτηση των Αμπντελαγιέ Ντιακιτέ και Τσαφίκ Τιγρουτζά η Αλκή προχώρησε σε άλλη μία προσθήκη για τη νέα σεζόν. Aνακοίνωσε την απόκτηση του Ραφαέλ Κινιόνες, ο οποίος έγινε η τρίτη προσθήκη μετά τους.

Πρόκειται για τον 21χρονο τερματοφύλακα από τη Βενεζουέλα, ο οποίος θα εγγραφεί στον κατάλογο Β και θεωρείται κίνηση επένδυσης από τους κυανέρυθρους. Κατά τη λήξασα σεζόν αγωνιζόταν στην Ορμήδεια, με την οποίαν είχε 21 συμμετοχές.

Από εκεί και πέρα, ναυάγησαν οι επαφές με τον υπό αριθμό ένα στόχο για την επιθετική γραμμή, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει. Πλέον, η προσπάθεια για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης στράφηκε σε άλλο μετεγγραφικό στόχο.

Αναλυτικά: «Η Αλκή ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου τερματοφύλακα, Ράφαελ Γκινόνες. Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ