aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Είμαστε κομπλέ και… βλέπουμε»

«Είμαστε κομπλέ και… βλέπουμε»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Σε δύο ανακοινώσεις νέων αποκτημάτων προχώρησε χθες η Αλκή Ορόκλινη. Η μία ήταν αναμενόμενη και αφορούσε στον Βούλγαρο επιθετικό Ράντοσλαβ Βασίλεβ, για τον οποίον είχαμε γράψει εδώ και ημέρες ότι είχε συμφωνήσει με την «Αθάνατη». Προηγουμένως, όμως, οι κυανέρυθροι γνωστοποίησαν την απόκτηση του Μπιλάλ Αμντί.

Πρόκειται για Γάλλο ακραίο φορ, με ρίζες από την Αλγερία, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως επιτελικός. Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Σεντάν-Αρδέννες, ομάδα Γ’ Κατηγορίας της πατρίδας του και είχε 18 συμμετοχές, σκοράροντας δύο φορές. Ο Αμντί, ο οποίος είναι 26 ετών, αγωνίστηκε προηγουμένως σε ομάδες της χώρας του από τη Β’ Κατηγορία και κάτω (Μπρεστ, Μπρεστ Β, Κλερμόν, Κλερμόν Β, Λαβάλ, Λανς Β). Συνεπώς, η συμφωνία με την Αλκή σημαίνει παραλλήλως ότι θα ξενιτευτεί για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Οι Βασίλεβ και Αμντί υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, το οποίο προνοεί δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα. Αμφότεροι πιάνουν αμέσως δουλειά με τους κυανέρυθρους, ώστε να προετοιμαστούν το συντομότερο δυνατόν.

Σύμφωνα με τους παράγοντες των νεοφώτιστων, ο αρχικός σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί με τις χθεσινές προσθήκες. Όπως τονίζουν, εκτός απροόπτου δεν θα γίνει άλλη μετεγγραφή. Βεβαίως, πολλά θα εξαρτηθούν από τα συμπεράσματα που θα βγάλει ο Σάββας Δαμιανού κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των παιχνιδιών προετοιμασίας.

Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις συνεχίζονται στα Λεύκαρα μέχρι να ετοιμαστεί το γήπεδο στην Πύλα. Αν πάνε όλα βάσει σχεδίου, στην Πύλα θα διεξαχθεί το φιλικό της ερχόμενης Τρίτης με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα αρχίσει στις 18:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ