aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Έχω ένα φίλο, να του πω να έρθει για δοκιμαστικά;»

«Έχω ένα φίλο, να του πω να έρθει για δοκιμαστικά;»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

«Έχω έναν συμπατριώτη φίλο μου, που είναι καλός. Να του πω να έρθει για δοκιμαστικά;». Κάπως έτσι, το καλοκαίρι του 2014, έγινε η σύσταση από Γάλλο αμυντικό, ο οποίος δεν αποκτήθηκε ποτέ από την Αλκή Ορόκλινη. Αντιθέτως, ο φίλος του ήρθε, έπεισε τον -τότε προπονητή της «Αθάνατης»- Λούη Στεφανή και αποκτήθηκε. Το όνομά του, Γουίλι Σεμέδο.

Ο 23χρονος επιθετικός διανύει την τέταρτη σεζόν του στους κυανέρυθρους, έχοντας ζήσει όλη την πορεία από τα χαμηλά στα ψηλά. Πρώτη περίοδος, 22 συμμετοχές και τέσσερα γκολ (Δ’ Κατηγορία). Δεύτερη, 28 συμμετοχές και εφτά γκολ (Γ’ Κατηγορία). Τρίτη, 26 συμμετοχές και 12 γκολ (Β’ Κατηγορία). Τέταρτη σεζόν, στην κατηγορία των μεγάλων, τέσσερα τέρματα σε 12 συμμετοχές. Και φυσικά, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Ένα λαχείο λοιπόν για την Αλκή, που βρήκε από το πουθενά μεγάλο ταλέντο σε τιμή ευκαιρίας. Περιουσιακό στοιχείο, «δεμένο» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του για ακόμη ένα έτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ