aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΔεν προλαβαίνει ο Σταύρου, στη Λιβερία ο Γουίκς

Δεν προλαβαίνει ο Σταύρου, στη Λιβερία ο Γουίκς

Χωρίς τον Ανδρέα Σταύρου για ακόμη μία φορά θα αγωνιστεί η Αλκή, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση. Ο ακραίος επιθετικός των κυανέρυθρων ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο και δεν θα τους ενισχύσει στο αυριανό ματς με τη Δόξα, που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο. Όπως μας ειπώθηκε, το πιο πιθανό είναι ότι θα επανέλθει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων από εβδομάδας. Κάτι που αν επαληθευτεί θα τον θέσει στη διάθεση του Κώστα Σακκά για την αναμέτρηση με την Ανόρθωση.

Εν τω μεταξύ, ούτε ο Θίο Γουίκς θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι. Ο Λιβεριανός ταξίδεψε στην πατρίδα του για να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του, η οποία δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ληστείας στο σπίτι της.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλες απουσίες, πριν από το σημαντικό παιχνίδι με τους πράσινους της Κατωκοπιάς. Σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των κυανέρυθρων και ο Σακκάς θα κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα, που θα παρατάξει στο γήπεδο της Λευκωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ