aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Δεχθήκαμε πρόταση για τον Σεμέδο»

«Δεχθήκαμε πρόταση για τον Σεμέδο»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο πρόεδρος της Αλκής, Άντης Λόππας.

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την χθεσινή μας εμφάνιση, είχαμε και 5 απουσίες αλλά τα παιδιά που έπαιξαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός ο οποίος δεν χάνει εύκολα. Πριν το χθεσινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός δέχθηκε μόνο πέντε γκολ. Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε την καλύτερη εμφάνιση χθες, αλλά πήραμε το αναμενόμενο. Ο Πάρντο κατέβασε τα ρολά. Είναι από τα πιο περίεργα πρωταθλήματα που έχουμε δει, δεν μπορείς να προβλέψεις κανένα αποτέλεσμα».

Για τους νέους ποδοσφαιριστές: «Δίνουμε το μπάτζετ στον προπονητή και βρίσκει τους παίχτες άρα τα εύσημα πρέπει να τα δώσουμε στον Σάββα Δαμιανού. Οι παίχτες που ήρθαν, παίζουν τα αναμενόμενα. Είναι πετυχημένες οι μετεγγραφές που έχουν γίνει».

Για τον Σεμέδο: «Δεν ξέρουμε αν ανεβαίνει ή κατεβαίνει η τιμή του. Τον μαθαίνει περισσότερο ο κόσμος παιχνίδι με παιχνίδι. Είχαμε πρόταση για τον Σεμέδο από ομάδα του εξωτερικού, δεν θα βιαστούμε όμως και θα πράξουμε ανάλογα για το καλό του σωματείου. Από τον ΑΠΟΕΛ υπάρχει ενδιαφέρον, όχι επίσημη πρόταση».

Για το αν νιώθει πικραμένος για όσα ακούστηκαν για το πρόσωπο του: «Ήταν μια άτυχη στιγμή, δεν θέλω να σχολιάσω ξανά κάτι, όλα αυτά είναι στο πλαίσιο του ποδοσφαίρου».

Για τα επόμενα παιχνίδι της Αλκής: «Τα επόμενα δύο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, παίζουμε με την Δόξα και με τον Ερμή και δεν πρέπει να χάσουμε. Αυτό που θα μας ικανοποιούσε είναι η νίκη και στα δύο. Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο για οποιοδήποτε να κερδίσει αυτούς του αντιπάλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ