aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Χρειαζόμαστε ενίσχυση»

«Χρειαζόμαστε ενίσχυση»

«Είμαστε ευχαριστημένοι με τους παίκτες που έχουμε, όμως πρέπει να παραδεχτούμε ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος», δήλωσε στον Active ο προπονητής της Αλκής Ορόκλινης, Σάββας Δαμιανού (φωτό).

Σε ερώτηση αν θα κινηθεί και πάλι στη γαλλική αγορά, όπως το περασμένο καλοκαίρι απάντησε πως είναι λίγο δύσκολη τον Χειμώνα, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από το οικονομικό.

Ακολούθως, σχολίασε το αυριανό παιχνίδι με τον ουραγό της βαθμολογίας, Εθνικό, που θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος» (18:00): «Τα παιχνίδια όπως αυτό είναι σημαντικά, αφού έχουμε τον ίδιο στόχο. Άρα, εκτός από τους τρεις βαθμούς που παίρνει ο νικητής, αφήνει και πίσω τον ηττημένο. Γι’ αυτό και πρέπει να νικήσουμε το Σάββατο, ακόμα περισσότερο επειδή το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα μας».

Τέλος, ρωτήθηκε αν είναι ικανοποιημένος με τους 12 βαθμούς που μάζεψε η ομάδα του: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους βάσει της εικόνας μας σε κάποια ματς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ