aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΆρχισε το ψάξιμο ο Κώστας Σακκάς

Άρχισε το ψάξιμο ο Κώστας Σακκάς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ειλημμένη απόφαση η προσπάθεια ενίσχυσης κατά τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, σύμφωνα με προχθεσινές δηλώσεις που έκανε στον Active ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρίστος Τζιάμπος. Μάλιστα, όπως έχουμε πληροφορηθεί, ο πρόεδρος των κυανέρυθρων Άντης Λόππας, έδωσε εντολή να αρχίσουν οι διεργασίες για να κλείσουν το συντομότερο δυνατόν οι μετεγγραφές. Με στόχο να ενταχθούν στις προπονήσεις και να είναι έτοιμοι από τις πρώτες υποχρεώσεις του Ιανουαρίου.

Έτσι, ο Κώστας Σακκάς αξιολογεί ήδη ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί και ελπίζει πως δεν θα αργήσει η ώρα που θα κατασταλάξει στους εκλεκτούς του. Αν επιτευχθεί ο στόχος λοιπόν και αποκτηθούν πριν από την έλευση του 2019 ποδοσφαιριστές που θα καταστήσουν πιο δυνατή την Αλκή, θα μπορεί να κυνηγηθεί με περισσότερες αξιώσεις η παραμονή. Ο Κύπριος προπονητής ενδιαφέρεται κυρίως για τον εντοπισμό ποδοσφαιριστών της μεσοεπιθετικής λειτουργίας. Από εκεί και πέρα, η πυξίδα έχει στραφεί στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου με την Ομόνοια στο «Αμμόχωστος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ