aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑποκαλυπτικός ο Λόππας για τον Φαμπρίσιο και τον μισθό του

Αποκαλυπτικός ο Λόππας για τον Φαμπρίσιο και τον μισθό του

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Passing game» μίλησε ο πρόεδρος της Αλκής Άντης Λόππας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, την πρόσληψη του Κώστα Σακκά και για τα σχέδια για νέο προπονητικό κέντρο.

Για τις ανανεώσεις και συγκεκριμένα τον Φαμπρίσιο επισήμανε: «Κάναμε το καθήκον μας επαγγελματικά, μετρήσαμε τα λεφτά μας και κάναμε αυξημένες προτάσεις στους ποδοσφαιριστές που πρότεινε ο Δαμιανού. Για τον Φαμπρίσιο έπαιρνε €4.000, του προσφέραμε €6.000 και πήγε στην Πορτογαλία για €3.500. δεν ήθελε να παίξει στην ΑΛΚΗ δυσκολευόταν γενικά στην Κύπρο γιατί δεν μιλούσε ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά».

Διαβάστε επίσης: Στενό πρέσινγκ σε Γιωργαλλίδη – Τι ισχύει με Ανόρθωση

Για την πρόσληψη του Κώστα Σακκά είπε: «Συναντηθήκαμε με κάποιους προπονητές ακούσαμε τις απαιτήσεις τους. Ήταν ο στόχος μας να ανακοινωθεί ο προπονητής στην Γενική Συνέλευση. Θα σηκώσει μανίκια ο Κώστας Σακκάς αυτός μαζί με τους συνεργάτες του. Μπορεί να επανέλθουμε με κάποιες προτάσεις για να ανανεώσουμε κάποιους παίκτες, είναι στο χέρι του. Θα γίνουν προτάσεις σε συνδυασμό με τον καινούριο μας προπονητή».

Για τον αν θα γίνει υπέρβαση ανέφερε: «Είτε διατηρηθεί η περσινή ομάδα είτε όχι μιλάμε για μια δύσκολη χρονιά, είναι πολύ δύσκολα τα δεδομένα. Η χρονιά είναι δύσκολη και θα προχωρήσουμε χωρίς καμιά υπέρβαση. Πέρσι είχαμε κάποιες σοβαρές ατυχίες κάναμε υπέρβαση στο προϋπολογισμό γι’ αυτό τον λόγο. Το καλύτερο σενάριο για ένα σωματείο είναι να βγαίνει ο προϋπολογισμός κοντά στο αυτά που βγάζει το σωματείο, για να μπορεί το σωματείο να μην εξαρτάται από κάποιο άτομα ξεχωριστά».

Διαβάστε επίσης: Αλκή: Συνέλευση και μετά αρχίζει η δουλειά

Για την προσθήκη Κυπρίων ποδοσφαιριστών σχολίασε: «Θα κάνουμε στροφή στους Κύπριους, αυτό θέλει και ο Κώστας ο Σακκάς, θα δούμε. Εάν υπάρχουν ελεύθεροι ποδοσφαιριστές που δούλεψε ο προπονητής μας παλαιότερα ίσως υπάρξει ενδιαφέρον. Δεν μιλήσαμε με τον Γιωργαλλίδη αλλά γιατί όχι; Είναι θέμα του προπονητή».

Για τα σχέδια του προπονητικού κέντρου υπογράμμισε: «Είναι το μεγάλο μας όνειρο, είναι αυτό που μιλάμε για χρόνια! Είναι για δύο γήπεδα κανονικού μέγεθος και ένα μικρότερο, και στο ένα θα υπάρχουν κάποιες κερκίδες σε περίπτωση που χρειαστεί να φιλοξενήσει αγώνες Β’ κατηγορίας. Μιλάμε για ένα μοντέρνο κέντρο. Άρχισαν οι αρχιτέκτονες να βγάζουν έργα για να δούμε τι θα γίνει. Υπάρχουν δύο επενδυτές μια Γερμανική και μια Ισραηλιτική εταιρεία οι οποίοι ενδιαφέρονται. Θα το χρησιμοποιούν για ξένες ομάδες και θα έχει και η ΑΛΚΗ το δικό της κέντρο. Είμαι αισιόδοξος, πιστεύω σε 18-24 μήνες θα είναι έτοιμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ