aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑπό νωρίς στα βάσανα

Από νωρίς στα βάσανα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μηδέν βαθμοί, μηδέν γκολ, όλα στο μηδέν και τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα με το «καλημέρα». Και έχει από πάνω και τον σημερινό αγώνα με την Ανόρθωση, που έχει να σκέφτεται κι αυτή τα δικά της προβλήματα και να θέλει όσο τίποτ’ άλλο τους τρεις βαθμούς. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν το πόσο δύσκολη είναι η αποστολή της Αλκής στον σημερινό αγώνα απέναντι στην «Κυρία».

Το μόνο παρήγορο για την ομάδα του Κώστα Σακκά είναι πως θα είναι γηπεδούχος, καθώς το παιγνίδι θα γίνει στο «Αμμόχωστος». Υπό την έννοια πως η «αθάνατη» θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα που της δίνει η έδρα για να έχει βαθμολογικό κέρδος.

Ακόμα κι έτσι, όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πως για να υλοποιήσουν τον στόχο τους θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς και κυρίως να παρουσιαστούν αισθητά βελτιωμένοι σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις τους. Περιττό δε να αναφέρουμε πως σε ενδεχόμενο ήττας τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα, κι ας βρισκόμαστε ακόμη μόλις στην 4η αγωνιστική.

Ένα από τα πιο βασικά ζητήματα στα οποία ο τεχνικός της ομάδας καλείται να δώσει λύση είναι το σκοράρισμα, αφού αν δεν σκοράρει δεν θα έχει κέρδος. Κι από εκεί και πέρα να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, αφού τα εφτά γκολ σε τρεις αγώνες δεν είναι και λίγα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ