aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑντίδραση και αναρρίχηση

Αντίδραση και αναρρίχηση

Πέντε ημέρες μετά τον αποκλεισμό από το Παραλίμνι στο κύπελλο η Αλκή Ορόκλινη θέλει να απαντήσει με νίκη απέναντι στην Πάφο. Το αποψινό ματς στο «Αμμόχωστος» (19:00) είναι δύσκολο, καθώς η αντίπαλος έδειξε ότι διαθέτει δυνατότητες, κάτι που δεν παραβλέπεται από τους κυανέρυθρους.

Με ενδεχόμενο τρίποντο η «Αθάνατη» θα ανεβάσει τη διαφορά στους 9 πόντους από τη 13η θέση, που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό. Έπειτα από την ήττα με 1-2 από την «Ανόρθωση», θέλει να χαμογελάσει ξανά και να πλησιάσει τη σημερινή αντίπαλό της στους δύο βαθμούς.

Το παιχνίδι κρίνεται σημαντικό από τη διοίκηση της Αλκής Ορόκλινης, εξού και σε χθεσινή ανακοίνωση αναφέρεται το εξής: «Ο προπονητής (σ.σ.: Σάββας Δαμιανού) έχει έτοιμο το πλάνο του και το σύνθημα που επικρατεί στα αποδυτήρια είναι νίκη και μόνο νίκη. Οι ποδοσφαιριστές ζητούν την έντονη παρουσία του κόσμου στην εξέδρα του «da Noi Αμμόχωστος – Επιστροφή». Αναφορικά με τα αγωνιστικά, ούτε χθες προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμό οι Σαφίκ Τιγκρουντζιά και Ζοέλ Ενγκομό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ