aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Ανταποκριθείτε στο οικονομικό διάβημα…»

«Ανταποκριθείτε στο οικονομικό διάβημα…»

Η Αλκή Ορόκλινη, μετά τη μεγάλη επιτυχία με 2-0 επί της Νέας Σαλαμίνας στην τελευταία αγωνιστική, στο κύπελλο προσγειώθηκε ανώμαλα απέναντι στον Άρη στο Τσίρειο και δεχόμενη την ήττα με 1-4, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του δεύτερου σε τάξη εγχώριου θεσμού.

Η ομάδα της Λάρνακας θα παλέψει στη συνέχεια όχι μόνο για να διατηρηθεί στην Α’ Κατηγορία, αλλά και να επιβιώσει από οικονομικής άποψης, καθώς η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο των κυανέρυθρων να ανταποκριθεί στο οικονομικό διάβημα.

Αναλυτικά:

«Στηρίζουμε την ομάδα μας.

Το Δ.Σ. της Αλκής καλεί τους φίλους και υποστηρικτές της “Αθάνατης” να ανταποκριθούν στο οικονομικό διάβημα με στόχο την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο. Οι ποδοσφαιριστές μας, έχουν αποδείξει πως μπορούν να αντεπεξέλθουν στη δύσκολη κατάσταση, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η ομάδα διαθέτει έναν από τους χαμηλότερους προϋπολογισμούς στην Α’ κατηγορία.

Η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο φέτος δεν κρίνεται ικανοποιητική και καλούμε όλους τους φίλους μας να στηρίξουν την ομάδα στα δύσκολα. Η επιτυχία θα έρθει με κοινή προσπάθεια όλων και οι ποδοσφαιριστές ΖΗΤΟΥΝ από εσάς να τους συμπαρασταθείτε!

Στον αγώνα με την Ομόνοια Λευκωσίας το ερχόμενο Σάββατο στις 18:00, θα υπάρχει λαχνός ενίσχυσης τον οποίο καλούμε τον κόσμο μας να αγοράσει και να ενισχύσει την προσπάθεια του Δ.Σ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΘΑΝΑΤΗ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ