aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑναμένοντας στο ακουστικό

Αναμένοντας στο ακουστικό

Την απάντηση του ποδοσφαιριστή που επιλέχθηκε από τον Σάββα Δαμιανού για την ενίσχυση του ρόστερ περιμένουν στην Αλκή, με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να προσπαθούν να κρατήσουν ως επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του εκλεκτού. Η μοναδική πληροφορία που έχει δοθεί είναι πως πρόκειται για 23χρονο διεθνή αριστερό μπακ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις αν του ζητηθεί.

Οι κυανέρυθροι ελπίζουν ότι πριν την έλευση του νέου χρόνου θα ανακοινώσουν τη δεύτερη και τελευταία -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- προσθήκη τους για τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Απ’ εκεί και πέρα, οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα, με όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Ο Εγκομό, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην ενδεκάδα του επικείμενου αγώνα κόντρα στην Ομόνοια, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο νεοαποκτηθείς Κρίστοφερ Κλόμπαρτ, ο οποίος προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα αλλά και θα είναι διαθέσιμος στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ