aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑνακοίνωσε διπλό... κτύπημα με Ουαγκέ και Κατσιατή

Ανακοίνωσε διπλό… κτύπημα με Ουαγκέ και Κατσιατή

Σε ακόμη δύο μετεγγραφές προχώρησε η Αλκή Ορόκλινη, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των Μαμαντού Ουαγκέ και Γιώργου Κατσιατή. Ο 29χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε ξανά στην Κύπρο και συγκεκριμένα τη σεζόν 2014-15 στον Εθνικό Άχνας. Ο Κατσιατής έπαιξε σε Ερμή Αραδίππου, Αγία Νάπα, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Διγενή Ορόκλινης ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ομόνοια Αραδίππου.

Οι ανακοινώσεις:

«Η ομάδα μας συμφώνησε με τον 29χρονο (19/08/1990) κεντρικό αμυντικό Mamadou Wagué για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε και στο παρελθόν στην Κύπρο, αφού την περίοδο 2014/15 ήταν στο ρόστερ του Εθνικού Άχνας. Την περασμένη χρονιά βρέθηκε στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στην Μακάμπι Ναζαρέτ. Καλωσορίζουμε τον Mamadou στην οικογένεια της Αλκής και του ευχόμαστε επιτυχίες με την κυανέρυθρη φανέλα».

«Στα κυανέρυθρα και ο Κατσιατή. Ποδοσφαιριστής της ΑΛΚΗΣ τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Γιώργος Κατσιατή. Ο Γιώργος γεννήθηκε στις 04/02/1996 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ερμή Αραδίππου. Έπαιξε επίσης σε Αγία Νάπα, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Διγενή Ορόκλινης ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ομόνοια Αραδίππου. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Κατσιατή στην οικογένεια της ΑΛΚΗΣ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την κυανέρυθρη φανέλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ