aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑνακοινώνει Τριμπό, έμφαση στην επίθεση

Ανακοινώνει Τριμπό, έμφαση στην επίθεση

Στην Αλκή, κλείνοντας ιδανικά τη χρονιά με τη νίκη επί της Δόξας, έχει δοθεί έμφαση στο κεφάλαιο μετεγγραφές. Οι πιθανότητες για παραμονή στην Κατηγορία μετά τα πρόσφατα θετικά αποτελέσματα όλο και αυξάνονται, παρόλο που υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος. Ωστόσο, ήταν μια θετική εξέλιξη, που δίνει την ευκαιρία στη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να το… παλέψουν για τις καλύτερες δυνατές προσθήκες.

Εφόσον πετύχει στις μετεγγραφές η Αλκή, θα ελπίζει πολύ περισσότερο σε υλοποίηση του στόχου της. Στους κυανέρυθρους έχουν προταθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές, αξιολογούνται και σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις.

Στην «Αθάνατη» είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η σύναψη συνεργασίας με τον Τριμπό, που ως γνωστόν το τελευταίο διάστημα συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας. Παράλληλα, το βάρος έχει δοθεί στην εξεύρεση ικανού επιθετικού κορυφής. Θα γίνει προσπάθεια, παρά το γεγονός ότι είναι δύσκολη περίοδος, να ενταχθεί στο ρόστερ ποδοσφαιριστής που θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση.

Όσον αφορά στα της προετοιμασίας για το δύσκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση, το πρώτο στον νέο χρόνο, οι προπονήσεις θα επαναρχίσουν το Σάββατο, 29 του μήνα. Ο Κώστας Σακκάς για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπολογίζει τους Ιβάν Κάρλος και Φλόρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ