aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Αν είναι της μοίρας μας γραφτό…»

«Αν είναι της μοίρας μας γραφτό…»

Για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν η Αλκή Ορόκλινη κατάφερε να «κολλήσει» δεύτερη σερί νίκη, δείχνοντας ότι ξέγραψε απ’ το μυαλό της τα πέντε στη σειρά ανεπιτυχή αποτελέσματα και πλέον βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μετά την επιτυχία επί της Νέας Σαλαμίνας, η «Αθάνατη» επικράτησε και του Εθνικού Άχνας και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία.

«Πήραμε το ζητούμενο που ήταν οι έξι βαθμοί στα δύο τελευταία μας παιχνίδια και κοιτάζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση την επόμενη ημέρα. Οι παίκτες από τους οποίους περιμέναμε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, τον έδωσαν και μας ικανοποιεί πλήρως», ανέφερε χθες στον Active ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανέρυθρων Χρίστος Τζιάμπος. Ερωτηθείς μέχρι πού πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει η ομάδα του, τόνισε: «Πρώτο μέλημά μας είναι να μείνουμε μακριά από περιπέτειες και απ’ εκεί και πέρα αν είναι της μοίρας μας γραφτό αλλά και της τύχης μας για κάτι καλύτερο, ας έρθει. Μας αρκεί που η ομάδα έχει βρει τα πατήματα και την ηρεμία της, πήρε τους βαθμούς απέναντι σε ομάδες με τους ίδιους στόχους και απέδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα».

Ο Χρίστος Τζιάμπος ένιωσε και την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια εκ μέρους της διοίκησης «τον προπονητή και τους παίκτες, οι οποίοι έκαναν υπομονή μετά τις πέντε σερί ήττες, δούλεψαν σκληρά και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα». Τέλος, σε ό,τι αφορά την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην Ανόρθωση, ο εκπρόσωπος Τύπου των νεοφώτιστων επισήμανε: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε έναν αντίπαλο που θεωρείται διεκδικητής του τίτλου. Εμείς θα πάμε με όσες δυνάμεις έχουμε για να παλέψουμε το παιχνίδι και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ