aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Αν είναι δυνατόν να μην στηρίζουμε τα δικά μας παιδιά...»

«Αν είναι δυνατόν να μην στηρίζουμε τα δικά μας παιδιά…»

Στον Active και στην εκπομπή «Passing Game» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρήστος Τζιάμπος.

Το αρχικό του σχόλιο για τον αποκλεισμό της ομάδας από το κύπελλο: «Όταν φτάνεις στην διαδικασία των πέναλτι, σημαίνει ότι κάνει κάτι λάθος. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Ίσως να χάσαμε και τις περισσότερες ευκαιρίες σ’ ένα παιχνίδι. H ΕΝΠ πήρε αυτό που ήθελε, έπαιξε καλή άμυνα. Στην παράταση παίξαμε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού. Ο Ενγκομό πήγε σε κλινική, κάτι με το μάτι του είναι το θέμα. Περιμένω ενημέρωση, ελπίζουμε να είναι καλά».

Αν θα επηρεάσει ο αποκλεισμός την ομάδα: «Δεν θα επηρεάσει την ομάδα, ήταν ένα παιχνίδι το οποίο τελείωσε. Το μόνο που μας ενόχλησε ήταν το πέναλτι που ήταν μέσα και δεν μέτρησε. Να είμαστε λίγο πιο σοβαροί, πιο προσεκτικοί. Δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά δεν θα επαναλάβω των εαυτό μου. Δεν μειώνω την πρόκριση της ΕΝΠ, προς Θεού. Η ζωή συνεχίζεται, έχουμε δύσκολο παιχνίδι με την Πάφο την Δευτέρα και θέλουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το τι πήγε λάθος: «Όταν χάνεις 10 κλασσικές ευκαιρίες, νομίζω ήσουν επιπόλαιος στην τελική φάση. Ήταν πολύ καλή η ομάδα, αλλά με το μάτι του φιλάθλου υπήρχε η αίσθηση ότι η ομάδα θα σκοράρει από στιγμή σε στιγμή».

Αν θα πάρει τον Χάρη από κάτω το χαμένο πέναλτι: «Δεν νομίζω και δεν χρειάζεται. Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να μην φοβάται τίποτα. Τον στηρίζουμε, αν είναι δυνατόν να μην στηρίζουμε τα δικά μας παιδιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ