aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑμάν ματσάρα στο «Αμμόχωστος»! (video)

Αμάν ματσάρα στο «Αμμόχωστος»! (video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μεγάλο παιχνίδι διεξήχθη στο «DaNoi Αμμόχωστος» με την Αλκή και τον Άρη στην «τρελή» ισοπαλία 3-3. Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό από κάθε άποψη με την ομάδα του Σάββα Δαμιανού να παρουσιάζει θέαμα και να κρατάει τη νίκη μέχρι το 90’, όμως ο Μαραγκουδάκης στο 90’ + 2 δεν είχε πει τη τελευταία του λέξη και έσωσε τον ένα βαθμό στην ομάδα του.

Ο Άρης ήταν η ομάδα που αποχώρησε ευχαριστημένη από τον αγώνα, καθώς έκανε πολλά λάθη, σε αντίθεση με την Αλκή, που νοιώθει αδικημένη από το αποτέλεσμα. Στο  18’  ο Μεντζέντοβιτς κατέβασε με το στήθος την μπάλα και με μια ωραία κίνηση και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Πάρντο, κάνοντας το 0-1.

Αφού έχασε δύο τρεις πολύ καλές ευκαιρίες η Αλκή για να φέρει το ματς στα ίσα, στο 34’ σε μια φάση διαρκείας και αφού δυο φορές ο Νουρεντινόσκι έχασε την μπάλα, ο Φαμπρίσιο, με κεφαλιά έκανε το 1-1. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Η Αλκή συνέχισε και στην επανάληψη να γυροφέρνει το γκολ, με τον Νουρεντινόσκι στο 48’ να αποκρούει εκπληκτικά κοντινό σουτ του Σεμέδο. Το ίδιο έκανε και στο 64’ όταν απέκρουσε κοντινό σουτ του Φαμπρίτσιο.

Στο επόμενο όμως λεπτό ο Νικολίτσα μόνος με τον Πάρντο πλάσαρε έξω . Το παιχνίδι στο τελευταίο ημίωρο άνοιξε και απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον, με την Αλκή να παίρνει προβάδισμα στο σκορ στο 66’ με τον Σεμέδο. Ο Άρης όμως αντέδρασε άμεσα και στο 69’ ο Φράγκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ νικάει τον Πάρντο από πλάγια θέση και να κάνει το 2-2.

Η Αλκή στο 72’ κάνει το 3-2 με τον Φαμπρίσιο, από ωραία πάσα του Φραγκέσκου. Στο 86’ ο Πάρπας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να τελειώσει το παιχνίδι. Και αφού δεν αύξησε τον δείκτη του σκορ, ο Άρης με τον Μαραγκουδάκη στις καθυστερήσεις έγραψε το τελικό 3-3.

*Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου αποβλήθηκε ο γυμναστής του Άρη Γιαννάκης Κλεάνθους.

Αλκή (Σάββας Δαμιανού): Πάρντο, Πάρπας, Φραγκέσκου, Ντουβεντρού, Σεμέδο, Χαρή (76′ Γαβριηλίδης), Τιγκρουντζά (84′ Νγκομό), Πιεράτσι, Φαμπρίσιο, Ντιακιτέ, Τριμπό (59′ Xαμντί).

Άρης (Νικόλας Μαρτίδης): Νουρεντινόσκι, Ευσταθίου, Χριστοφόρου, Αουρέλιο (56′ Ε. Κυριάκου), Μεντζέντοβιτς (60′ Ιονίτσα), Φράγκος (84′ Μαλεκκίδης), Μαραγκουδάκης, Νικολίτσα, Ντρομπάροφ, Λεονάρντο, Παναγή.

Σκόρερ: 35′, 73′ Φαμπρίσιο, 66′ Σεμέδο / 18′ Μεντζέντοβιτς, 69′ Φράγκος, 90′ + 2 Μαραγκουδάκης.

Κίτρινες: Ντιακιτέ, Σεμέδο, Τριμπό, Πιεράτσι, Φαμπρίσιο, Φραγκέσκου / Νουρεντινόφσκι, Μαραγκουδάκης, Ντρομπάροφ, Παναγή.

Αποβολές: -/-.

Γήπεδο: «DaNoi Αμμόχωστος – Επιστροφή»

Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους.

Α’ βοηθός: Πέτρος Πέτρου.

Β’ βοηθός: Νίκος Καλησπέρας.

Τέταρτος: Νεόφυτος Νεοφύτου.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Αργυρού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ