aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΆλλη μια δύσκολη δοκιμασία…

Άλλη μια δύσκολη δοκιμασία…

Ως παιχνίδι πρόκληση, χαρακτηρίζουν στην Αλκή το σημερινό απέναντι στην Ομόνοια στο ΓΣΠ. Θεωρούν πως είναι τεράστιο το κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές, να παίξουν απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και σ’ ένα γεμάτο γήπεδο, παρόλο που θα είναι άλλη μια δύσκολη δοκιμασία.

Η νεοφώτιστη ομάδα, που άφησε θετικές εντυπώσεις στα πρώτα παιχνίδια, θα επιδιώξει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και θα ψάξει το βαθμολογικό κέρδος. Το ευχάριστο για τον τεχνικό της Αλκής, Σάββα Δαμιανού, είναι ότι έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Εκτός απροόπτου θα στηριχθεί στους ποδοσφαιριστές που άρχισαν τον αγώνα και απέναντι στον Άρη την προηγούμενη βδομάδα.

Όσον αφορά στην παρουσία του κόσμου στο σημερινό ματς, στην Αλκή αναμένουν 300-400 φίλους της ομάδας. Το ξεκίνημα ήταν θετικό, ο κόσμος πιστεύει σε καλή πορεία και θα είναι και πάλι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ