aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑλκή: «Στηρίξτε όλοι την προσπάθεια του Φούσκο»

Αλκή: «Στηρίξτε όλοι την προσπάθεια του Φούσκο»

Η Αλκή Ορόκλινη, όπως αρκετές άλλες ομάδες και οργανισμοί, στέκεται κι αυτή στο πλευρό του πρώην παίκτη της Εμιλιάνο Φούσκο για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο ο γιος του Λούσιο.

Αναλυτικά: «Η διοίκηση της Αλκής εκφράζει τη στήριξη της προς τον Εμιλιάνο Φούσκο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΣΙΛ, της Αλκής, της Νέας Σαλαμίνας και της Αγίας Νάπας, ζητά την στήριξη όλων μας και θα πρέπει να τύχει ανταπόκρισης. Ο γιος του Εμιλιάνο, Λούσιο Φούσκο, διαγνώστηκε με μια δύσκολη και ιδιόμορφη μορφή καρκίνου (high risk metastatic neuroblastoma N-MYC amplified). Καλούμε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου της Κύπρου και ιδιαίτερα τους φίλους της Αλκής, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια για να βγει πολύ πιο δυνατός ο τετράχονος Λούσιο και κατ’ επέκταση η οικογένειά του. Οποιοσδήποτε θέλει να συνεισφέρει, μπορεί να το πράξει ηλεκτρονικά ΕΔΩ ή στην φωτογραφία όπου αναγράφονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία για κατάθεση στην Τράπεζα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ