aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑλκή Ορόκλινη: Ώρα στέψης!

Αλκή Ορόκλινη: Ώρα στέψης!

Το νέκταρ της επιτυχίας θα πιουν «άσπρο πάτο» οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, η διοίκηση και οι οπαδοί της Αλκής. Η «Αθάνατη» εξασφάλισε εδώ και έναν μήνα την άνοδό της, ενώ από την προηγούμενη αγωνιστική στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια, κάτι που της επιτρέπει να μετατρέψει σε μια ξέγνοιαστη φιέστα τη σημερινή τελευταία αγωνιστική της υποχρέωση στη Β’ Κατηγορία, όπου θα γιορτάσει τον τίτλο και την άνοδο στα «σαλόνια».

Η απονομή του τίτλου στην ομάδα της Ορόκλινης θα γίνει το απόγευμα στο «Αμμόχωστος» μετά το τέλος του αγώνα με τον ΘΟΪ.  «Έφτασε η ώρα για αυτό που παλεύαμε τα τελευταία τρία χρόνια. Όλοι στο “Αμμόχωστος” για να πανηγυρίσουμε μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας μας στα μεγάλα σαλόνια. Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε την αγάπη μας στην ομάδα. Η ώρα των πρωταθλητών. Η ώρα της στέψης. Να μη λείπει κανείς», ήταν το μήνυμα που έστειλε η διοίκηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ