aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑλκή: O επενδυτής Γιώργος Κουττούκη και τα αγγλικά πρότυπα

Αλκή: O επενδυτής Γιώργος Κουττούκη και τα αγγλικά πρότυπα

Ο επιχειρηματίας Ελληνοκυπριακής καταγωγής ο οποίος προτίθεται να επενδύσει στην Αλκή Ορόκλινη, είναι ο Γιώργος Κουττούκη, ο οποίος εδώ και καιρό είναι σε επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να επισημοποιηθεί η εμπλοκή του επενδυτή και να δημιουργηθεί εταιρεία στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σύμφωνα με το «LarnakaSports» ο σύλλογος θα λειτουργεί σε αγγλικά πρότυπα διαχείρισης ποδοσφαίρου και θα εμπλακούν και άτομα που διαθέτουν την τεχνογνωσία. Θα προσληφθούν άτομα σε καίρια πόστα τα οποία θα μεταφέρουν τις εμπειρίες και τις γνώσεις του με στόχο τη δημιουργία μίας δυνατής Αλκής που θα μπορεί να διεκδικήσει την επιστροφή της στην Α’ Κατηγορία.

Για το θέμα επενδυτή, ο τέως πρόεδρος Άντης Λόππας ανέφερε πρόσφατα: «Έχουμε μπει σε λεπτομέρειες, με αριθμούς και υποχρεώσεις. Η Αλκή θα εξελιχθεί σε εταιρεία, όπως έχουν κάνει αρκετές ομάδες στην Κύπρο. Θα ακολουθήσουμε τα χνάρια, αυτών των σωματείων. Προσδοκούμε ότι θα αλλάξει επίπεδο η Αλκή. Πρόκειται για ένα σοβαρό Κύπριο επιχειρηματία που δουλεύει κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ευελπιστούμε να αλλάξει επίπεδο και να δουλεύει η ομάδα σε πιο επαγγελματική βάση. Να ανεβεί στην Α’ Κατηγορία και να μείνει εκεί. Προσπαθούμε να δώσουμε την Αλκή σε καλά χέρια για να συνεχίσει να υπάρχει. Έχουμε κάνει τέσσερις συναντήσεις με τον επενδυτή. Είμαστε πολύ κοντά. Η Γενική Συνέλευση θα αποφασίσει αν θα γίνει εταιρεία. Έχω γνωρίσει τον άνθρωπο, με έχει εντυπωσιάσει. Είναι σοβαρός επαγγελματίας. Το πιο βασικό είναι να βρεθεί σε καλά χέρια η Αλκή. Με αυτόν εξασφαλίζεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ