aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑλκή: Χωρίς… πεμπτουσία δεν πας πουθενά!

Αλκή: Χωρίς… πεμπτουσία δεν πας πουθενά!

Το γκολ είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, λένε, και χωρίς αυτό δεν μπορεί να προχωρήσει καμία ομάδα. Ένας κανόνας χωρίς εξαιρέσεις. Πώς να γλιτώσει λοιπόν η ουραγός Αλκή; Πέτυχε μόνο τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και μάλιστα, κανείς από τους στράικέρ της δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Από ένα τέρμα πέτυχαν οι εξτρέμ Ανδρέας Σταύρου και Ελ Εντί Μπελαμεϊρί, ο επιτελικός Ματία Σπόλιαριτς και ο σέντερ μπακ Φράνκο Φλόρες. Αντιθέτως, άσφαιροι μένουν οι σέντερ φορ Μάριος Ηλία, Ιβάν Κάρλος (φωτό) και Μαρλόν ντα Σίλβα.

Εδώ που τα λέμε, οι δύο πρώτοι δεν έδειξαν στην πορεία τους ότι είναι δεινοί γκολτζήδες, ο μεν Κύπριος έχει ατομική επίδοση τρία γκολ με τον Εθνικό το 2016, ο δε Βραζιλιάνος πέτυχε εννιά τέρματα με την Περσίγια της Ινδονησίας το 2017. Όσο για τον Ντα Σίλβα, έχει να επιδείξει 17 τέρματα με τη βραζιλιάνικη Μποαβίστα το 2011 και 16 το 2017 με τη Μίτρα Κούκαρ επίσης της Ινδονησίας. Ωστόσο, βρίσκεται σχεδόν σε μόνιμη βάση στο απουσιολόγιο του Κώστα Σακκά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ