aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑλκή: Ανακοινώθηκε ο πρώτος, συνεχίζεται η… αναζήτηση

Αλκή: Ανακοινώθηκε ο πρώτος, συνεχίζεται η… αναζήτηση

Ήταν γνωστό εδώ και εβδομάδες, χθες όμως απέκτησε επίσημη μορφή. Ο λόγος για την απόκτηση του Γιοάν Τριμπό από την Αλκή, η οποία ανακοινώθηκε το μεσημέρι. «Το Δ.Σ. της Αλκής ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον 30χρονο (26/02/1988) Γάλλο επιθετικό Γιοάν Τριμπό. Ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην ομάδα μετά από έναν χρόνο απουσίας. Ήταν εκ των κορυφαίων παικτών στην πορεία της ομάδας μας στη Β’ κατηγορία, την αγωνιστική περίοδο 2016-17, ενώ πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην Αλκή και στο πρώτο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Ευχόμαστε στον Τριμπό πολλές επιτυχίες με την κυανέρυθρη φανέλα».

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης από τον Κώστα Σακκά. Ο Κύπριος προπονητής αναζητεί ποδοσφαιριστές του κέντρου και της επίθεσης και εξετάζει κάποιους, οι οποίοι έχουν προταθεί. Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η προετοιμασία για το μεθαυριανό ματς με την Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Ιβάν Κάρλος και Φράνκο Φλόρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ