aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑυξημένες επιλογές

Αυξημένες επιλογές

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Με αυξημένες επιλογές θα παρατάξει ο Σάββας Δαμιανού την Αλκή στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Ο Κύπριος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τις υπηρεσίες των Ενγκομό, Ντιακιτέ, οι οποίοι ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού τους, καθώς επίσης και του Φραγκέσκου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Θα απουσιάσει από ακόμη ένα παιχνίδι ο ανέτοιμος Αβραάμ, αλλά και ο τραυματίας Πιεράτσι, του οποίου η επιστροφή στην αγωνιστική δράση δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει χρονικά. Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Σεμέδο, ο οποίος προφυλάχθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα αφού ήταν στο όριο καρτών.

Με βάση λοιπόν τα πιο πάνω αγωνιστικά δεδομένα, ίσως ο Σάββας Δαμιανού προβεί σε 1-2 αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση. «Την Κυριακή, η ομάδα μας δίνει σημαντικό αγώνα. Καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας μας να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές μας. Μη σταματάς Αθάνατη!», ήταν το μήνυμα που έστειλε χθες η διοίκηση των κυανέρυθρων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ