aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΑκρίτας: Ποσοστό μεταπώλησης ύψους 40% για Ελ Τζεμίλι

Ακρίτας: Ποσοστό μεταπώλησης ύψους 40% για Ελ Τζεμίλι

Την παραχώρηση του Τζαουάντ Ελ Τζεμίλι στη Λέφσκι Σόφιας ανακοίνωσε ο Ακρίτας, με την ομάδα της Χλώρακας να ενημερώνει ότι διατηρεί παράλληλα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 40%. «Αν και είμαστε λυπημένοι που τον βλέπουμε να φεύγει, είμαστε χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να τον έχουμε στην ομάδα μας.

Ο Τζαουάντ ήταν ένας από τους καλύτερους νεαρούς παίκτες στη Β’ Κατηγορία τη σεζόν 2021-22 και είχε ξεχωρίσει σε σημαντικούς αγώνες στην Α’ Κατηγορία. Συνολικά συμμετείχε σε 28 αγώνες, σημειώνοντας 4 γκολ και δίνοντας 1 ασίστ με τη φανέλα του Ακρίτα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Και ακολούθως γίνεται αναφορά στο ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί το σωματείο της Χλώρακας: «Ο σύλλογος διατηρεί το 40% κάθε μελλοντική πώληση του παίκτη, κάτι που μπορεί να ωφελήσει την ομάδα στο μέλλον».

Η ομάδα της Χλώρακας συνεχίζει την προετοιμασία της για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με το Παραλίμνι, στον οποίο θα ψάξει τη νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή στην Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ